Boka ditt första möte idag

Här nedan ser du några olika alternativ.

Hittar du inget som passar dig - Kontakta mig så hittar vi en lösning!


Individuell kostrådgivning - Paket

Här finns som första alternativ ett paket om 4 träffar samt telefon och sms rådgivning inom ramen för träffarna. Första gången ses vi 1,5-2 timmar och där efter träffas vi ca 45 minuter till en timma, eller om man så vill - ha kontakt per telefon, skype, email och/eller fysiska möten.

Kostnad för detta är 5200 kr ink moms (till företag 5200kr ex moms).

Vi sätter hela din livssituation i fokus- utöver kosten går vi igenom stress, sömn, träning, dagliga rutiner m.m. Jag finns under din utbildning till hands för dig som rådgivare och coach. Du får en bra grund att stå på och kan sedan komplettera med fler tillfällen för uppföljning och stöd.


Individuell kostrådgivning - Skräddarsydd

Du kanske har ätit låghydratkost en tid men inte riktigt får ordning på det ? Kanske behöver både du och din parter hjälp och vill lära er tillsammans?

Eller varför inte ta med hela familjen på kostrådgivningen?

När du känner att paketet ovan inte känns perfekt för dig så kontakta mig för att hitta den optimala lösningen som fungerar, där vi börjar med två träffar varav den första alltid är på minst 1,5 h.

1200 kr/h (för företag tillkommer moms)


Kostrådgivning i grupp- Kurs 

Kursen ger dig grundläggande kunskaper om Lågkolhydratkost och Paleo och dess positiva påverkan på din kropp och din hälsa. Du lär dig den teori du behöver, men annars betonar kursen din praktiska vardag. Nyckeln till ett friskt liv är blodsockerreglering och hormonell balans. Där lär dig förstå dessa begrepp och omsätta det i praktiken.

Innehåll per träff:

1. Grunderna • Hälsovinster • Så börjar du praktiskt med Lågkolhydratkost/Paleo

2. Hormoner & metabolt syndrom • Hitta rätt i mataffären

3. Viktminskning • Mage & tarm • Frukost och mellanmål

4. Omega-3/-6, Vitaminer & mineraler • Lunch och middagar

5. Stress och sömn i teori och praktik

6. Träning och motion • Måluppföljning, Din nya livsstil

Varför gå denna kurs?

Kursen vänder sig till dig som är överviktig, metabolt sjuk eller på annat sätt besväras av sviktande hälsa. Genom kursen får du de verktyg som behövs för att skapa balans i kroppen. Du får förutsättningar för ett stabilt blodsocker, normalt blodtryck och balans i blodfetterna. Är du överviktig kommer du att kunna äta dig ner i vikt  utan hunger och sötsug.

Kursinformation

  • 6 tillfällen
  • 6200 kr inkl material (För företag tillkommer moms)